Start

 

 

 

 

SENSUELE MASSAGE

 

In onze laan geldt dagelijks betaald parkeren vanaf 18.00 tot 24.00 uur, er kan ALLEEN met de pinpas worden betaald!!

in het tweede halfjaar wordt deze activiteit nog twee keer gehouden, verwezen wordt naar onze agenda voor de juiste data.

Zeer erotische massageavond voor m/v stellen

Onze heerlijke avondjes zijn op een prachtige locatie met zeer goede faciliteiten in Den Haag waar wij gebruik maken van een speciaal ingerichte ruimte (een soort grote huiskamer) met een bar en voldoende matrassen. Onze avonden zijn besloten, dus alleen voor stellen (vrouw/man) die zich bij ons hebben aangemeld. Onze heerlijke avondjes zijn geen wap-avonden, dus geen drugs en/of pillen.  Onze ruimten zijn rookvrij, roken kan eventueel buiten in de tuin.

Info over de erotische massage-avond met een hoog sexgehalte:

De deur en de bar zijn open vanaf 20.30 uur en we verzoeken alle stellen (vrouw/man) om uiterlijk 21.00 uur binnen te zijn, omdat de massage vlak daarna begint. Stellen die voor de eerste keer komen worden goed opgevangen. Het is geen massaal gebeuren(circa 8-10 stellen) en het is makkelijk om contact te maken met de andere bezoekers.

Wij beginnen om circa 21.15 uur. We gaan dan uit de kleren, dus geen lingerie of iets dergelijks. Kleedruimte, douche en lockers zijn aanwezig.

Als opwarmertje gaan de stellen de eigen partner heerlijk erotisch masseren. Halverwege de avond houden we een korte pauze, we drinken dan wat en er zijn hapjes. Tot de pauze wordt er voornamelijk gemasseerd met de eigen partner, erotisch (geile) massage met een beetje of meer seks. Na de pauze is er meer seks dan massage en zoeken de stellen ook vaak contact met de andere stellen.  Er is veel mogelijk, maar niets moet. Om circa 01.00 uur stoppen we, daarna kan je nog wat drinken, gewoon gezellig.

Een leuke spannende avond avond met beschaafde nette stellen, leeftijd gemiddeld van 50 tot 59 jaar. Entreeprijs is 15.- euro per stel, dit is incl. koffie/thee aan het begin van de avond (tot 21.00 uur) en hapjes later op de avond. Onze drankjes hebben een vriendelijke prijs (van 1,25 tot 2,50 euro per stuk). Wel wordt qua drank verbruik  een minimum van 3 euro aangehouden.

Graag zelf een grote (bad-)handdoek en douche spullen meebrengen, ook een handdoek om op te liggen/zitten en de massage-olie.

Afrekenen van entree en drankjes aan het eind van de avond. Alleen met cash-geld en niet met coupures groter dan 20 euro.

Ons adres is: Groot Hertoginnelaan 203, 2517 ES DEN HAAG.  

 

Onze avond is besloten, dus alleen voor m/v stellen die zich vooraf bij ons hebben aangemeld.

Hebben jullie interesse in deze superavond, laat het ons weten, stuur een berichtje naar email tastyparty@hotmail.com en jullie ontvangen meer info.

Bellen kan ook naar telefoonnummer 06 3830 5122.

In de agenda wordt steeds vermeld, wanneer de eerstvolgende erotische massage-avond wordt gehouden.

 

Aanmelding vooraf verplicht (contactgegevens, zie hierboven)

 

 

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@nvsh.org.
Laatst bijgewerkt: 02-09-2018