Start

 

 

 

BDSM- CAFÉ

In 2018 wordt deze avond weer maandelijks gehouden en wel op:

18 mei, 15 juni, 20 juli, 17 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december

In onze laan geldt dagelijks (ook in het weekend) betaald parkeren vanaf 18.00 tot 24.00 uur,

er kan alleen met de pinpas worden betaald.

 

Deze activiteit wordt gehouden onderleiding van Rowin en Manfred en met hulp van Ivo.

Het is een lichte BDSM-avond. We houden alles laagdrempelig!!

Door een donatie van oud-leden van de vereniging, is er heel veel BDSM-materiaal bijgekomen, waardoor de speelmogelijkheden zeer zijn uitgebreid en er dus meer te bekijken en te ervaren zal zijn.

 Bij BDSM denken veel mensen aan "pijn is fijn", leren maskers en zwepen, maar BDSM  is veel meer. Zo zijn er diverse spelsoorten, waar je niet direct aan BDSM denkt, maar die er wel degelijk onder vallen. Zo is rope-play (spelen met touwtjes) ook een  vorm van BDSM, dit wordt zelfs als kunstvorm  gezien. Ook needleplay is zo'n spel waar het vooral gaat om het eindplaatje als kunstvorm.

De bedoeling van deze activiteit is om een ontmoetingsplaats te zijn voor met name beginnende BDSM-ers. Natuurlijk zijn gevorderden ook welkom, maar we willen de drempel laag houden. De opzet is niet gericht om een speelavond neer te  zetten, al zijn er wel speelmogelijkheden. Die zijn dan meer bedoeld om eens het één en ander uit te proberen of om te ervaren. We richten ons voornamelijk op bondage en lichte SM en zullen erop toezien, dat  het spel veilig gebeurd en met wederzijdse instemming van  beide spelpartners.

Er zullen diverse attributen aanwezig zijn, zoals pols-en enkelboeien, slagwerk (paddle,came, mattenklopper en grote pollepels), maskers (sensory deprivation en muzzle) en een flogger (lichte zweep met meerdere stringen). Voor bondage en eventueel suspension (het laten "zweven" van een persoon aan touwen) zal er ook een stellage aanwezig zijn.

Soms zal er een workshop/demonstratie worden gehouden, maar verder kijken we eerst wie er komen en wat zij willen.

Wil je graag eens komen kijken, meer willen weten of misschien zelf dingen ervaren of doen, kom dan gerust langs op onze avond. Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen is welkom. We richten ons niet speciaal op alleenstaanden of stellen. Wel zullen er i.v.m. de veiligheid en het overzicht niet meer dan dertig bezoekers worden toegelaten. Qua tijden zal vanaf 20.00 uur de deur worden geopend en wordt  rond 20.30 uur begonnen. Er is geen specifieke dresscode, de "actieve" deelnemers bepalen zelf hoe zij gekleed willen gaan.

De gangbare toegangsprijzen zullen gelden: leden en vrienden Two-O-Three €.5,- per persoon en niet leden betalen €.7,50 per persoon. Voor dit bedrag krijg je bij binnenkomst een kopje koffie aangeboden en zullen er kleine hapjes worden geserveerd. De prijzen van de drankjes zijn zoals altijd vriendelijk te noemen. Wel is er een minimum qua drankgebruik van 3,- euro.

___ _________________________________________________________________________

BDSM kan als volgt worden toegelicht:

                                               - BD: is bondage en discipline/dominantie en submission (onderwerping)

                             - SM: is sadisme en masochisme (bij ons dus in lichte vorm)

              

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@nvsh.org.
Laatst bijgewerkt: 28-04-2018